zondag 13 september 2020

Samenkomst • spreker: Elsa Waljaard

Elke zondag ben je van harte welkom in onze gemeente te Oost-Souburg. We beginnen om 10.00 uur.
De spreker deze zondag is Elsa Waljaard.

Elsa Waljaard: (1965) Ongetrouwd. Werkzaam via Stichting Woord Actief. Zij leeft van giften via spreekbeurten en donaties. www.woordactief.nl

Elsa: “Ik ben een Verhalenverteller. Mijn hart is er altijd op gericht het Woord zo eenvoudig mogelijk te verkondigen en uit te leggen. De liefde van Christus is overweldigend en woorden schieten daarin vaak tekort. Ik gebruik graag creativiteit bij mijn preken. Jezus vertelde vaak gelijkenissen: verhalen die het thema als het ware zichtbaar maken en vooral toepasbaar maken in het leven van elke dag. Dat is mijn verlangen als het gaat om de kracht van het Woord en de kracht van woorden en gebaren, kunst, beelden, theater, etc.”

Momenteel is zij mede organisator van de BeleefdeBijbel-events, organiseert Elsa retraites, draait ze mee in de lokale politiek, spreekt zij overal in Nederland in kerken, jeugddiensten, vrouwen-ochtenden/avonden, geeft bijbelstudies en ondersteunt en begeleidt een jeugdleidersteam.

Zij heeft de dans DVD “Passion for Life” uitgebracht en twee boeken: Openhartig en recent haar verhalenbundel Tussendoordenkertjes.

LET OP!
In verband met de maatregelen rondom het coronavirus mag slechts een kleine groep mensen de diensten bezoeken.
Wilt u de dienst bijwonen? Kijk dan eerst op deze pagina.

De dienst is ook te volgen via livestream. Om live mee te kijken klik op deze link.