Zendelingen

Zoals genoemd ondersteunt De Wijngaard een aantal zendingsprojecten in binnen- en buitenland.
Deze ondersteunen we financieel en/of geestelijk.

Dat zijn:

project Spanje

Gerard & Rebeca Adriaanse zijn als zendelingen woonachtig in Cadiz in het zuiden van Spanje. Sinds 1996 zijn ze fulltime zendelingen. De bediening bestaat uit het ondersteunen en helpen ontwikkelen van christelijke radiostations. Radio Vida waar Gerard en Rebeca Adriaanse sinds september 2018 werkzaam zijn kan lokaal een potentieel van 1 miljoen Spanjaarden via de radio bereiken.
www.adriaanses.wordpress.com

project Debriefing

Hier ondersteunen we Arie en Nieke Baak, die in Nederland en daarbuiten betrokken zijn bij het coachen en debriefen van zendelingen en leiders uit de gemeenten.

project Brussel

Hier ondersteunen we een team dat op straat werkt. Jan en Chunan Janse werken in Brussel onder prostituees en vertellen van Zijn Liefde bij de voedseluitreiking op stations en in parken.

project Haïti

In Haïti ondersteunen we het werk van Hope Force International. Binnen deze organisatie werken René en Marianne Lako aan de wederopbouw van dorpen en gevens zij onderwijs aan de plaatselijke bevolking.
www.lakomission.wordpress.com

project Siera Leone

Hier ondersteunen we een medical coördinator, Sandra Lako, in het enige kinderziekenhuis van Sierre Leone. Zij werkt voor de Britse organisatie Welbodi Partnership.
www.sandralako.blogspot.com

project Utrecht

Hier ondersteunen we het werk van Jan en Roberta Zwart van de stichting Frontiers, die werken in Utrecht.
www.frontiers.nl