Mannenontbijt

Mannenontbijt

Elke tweede zaterdag van de maand organiseren wij het Mannenontbijt. De tafel voor het ontbijt wordt gereed gemaakt en om 8.30 uur start de maaltijd.

Sommige van de mannen nemen hun gitaar mee of een ander muziekinstrument, om met elkaar de Heer te eren en groot te maken.
Ook worden soms getuigenissen gegeven. Dan vertellen de broeders wat men heeft beleefd met de Heer. Zowel op natuurlijk gebied als op geestelijk gebied wordt men dan verkwikt en opgebouwd.
Als er behoefte is aan persoonlijk gebed of men wil voorbede doen voor iemand, dan is er volop gelegenheid voor.
Is er behoefte bij de mannen om iets mee te delen vanuit Gods Woord wat die persoon bezighoudt, dan is er de ruimte voor, om dit met elkaar te behandelen.
Men behoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn. Ondanks dat, wordt toch ieder persoon innerlijk verkwikt of men krijgt een bepaald geestelijk inzicht, die geestelijk inzicht zal verruimen in het Woord van God. Nadat men deze gedachtewisseling van het Woord van God heeft gehad, zingen wij nog enkele liederen uit de muziekbundel van 'Opwekking'.

Daarna wordt door de voorzitter van het Mannenontbijt aan één van de broeders gevraagd of hij ons de zegenbede wil meegeven. Nadat die zegenbede is doorgegeven, wordt iedereen gevraagd of zij gezamenlijk de ontbijtzaal en de keuken willen opruimen.

Het mannenontbijt start om 08.30 uur tot ongeveer 10.15 uur.
Aanmelden is noodzakelijk en kan tot donderdagavond bij Jan Boon: jan.f.boon@kpnmail.nl

De bijdrage voor het mannenontbijt is € 2,00 p.p. en dat wordt dan opgehaald als iedereen klaar is met zijn ontbijt.


Foto's

Klik op een foto om deze groter te bekijken. De foto's zijn vervolgens bladerbaar.