Jongeren (15 tot 18 jaar)

Jongeren (15 tot 18 jaar)

Iedere twee weken komen we op vrijdagavond bij elkaar in ons kerkgebouw. Alle jongeren van 15 tot 18 jaar uit De Wijngaard zijn welkom, ook de jongeren die wel eens te gast zijn in de kerk en graag willen komen zijn natuurlijk uitgenodigd, vrienden meenemen mag ook.

We houden van gezelligheid, we kletsen en lachen veel maar ook worden er serieuze gesprekken gevoerd. We behandelen actuele thema's aan de hand van de Bijbel.

Om de paar weken organiseren we een leuke avond, waarin vooral ontspannen de bedoeling is. Het kan een filmavond zijn maar ook gekke spelletjes of lekker eten met elkaar.

Meedoen met een activiteit voor een goed doel om geld in te zamelen gaan we niet uit de weg, als we allemaal maar enthousiast zijn. Zo hebben we al eens in een kartonnen doos geslapen; de opbrengst ging naar Haïti.

Regelmatig gaan we op reis om onze zendelingen te bezoeken en hun werk van dichtbij mee te maken.
Een keer per jaar gaan we samen met de tieners op kamp.

Contactpersonen
Maaike Vaneveld: mevaneveld@hotmail.com
Jonathan Boon: info@jb-elektro.nl

Als jongeren en leiding willen we doelgericht bezig zijn in ons leven. Daarom staan de volgende doelen centraal:

Bouw je geloof (Efeze 4:15)
Kiezen voor Jezus vraagt om actie. Jezus wil graag dat we Hem volgen en op Hem gaan lijken. Door te bidden, bijbel te lezen en daar samen over te praten, gaan we groeien in ons geloof. Dat maakt ons sterk.

Leef voor God (Romeinen 12:1)
Voor God leven is meer dan naar de kerk gaan. Het gaat om heel je manier van leven. Als je geniet van het feit dat God altijd bij jou is en als je Hem eer geeft met jouw stijl van leven, noemen we dat aanbidding.

Ontdek je talenten (1 Petrus 4:10)
Iedereen heeft van God talenten gekregen, iets wat je goed kan zoals sport, taal of creativiteit. Dat maakt jou uniek. God geniet ervan als je dingen doet die je goed kan en zo bouw aan Zijn Koninkrijk.

Maak vrienden (Efeze 2:19)
Als je leeft met God, ben je Zijn kind en hoor je bij Zijn gezin. Dat is een plek waar je je thuis mag voelen. Bij de tieners willen we elkaar leren kennen, met elkaar fun hebben en verantwoordelijk zijn voor elkaar.

Deel je leven (Handelingen 1:8)
God heeft ons uitgekozen om het goede nieuws van Jezus te delen met anderen. Als wij ons leven aan Jezus hebben gegeven, is evangelisatie een kwestie van ons leven delen met de mensen om ons heen.


Video's

Hieronder vind je de video's die bij deze pagina horen. Klik op de video om deze af te spelen.


Foto's

Klik op een foto om deze groter te bekijken. De foto's zijn vervolgens bladerbaar.