Praise@Sea in Goes

Praise@Sea; in 2015 een event voor jong en oud

Uniek, samenbindend en Zeeuws… Zo zou je Praise@Sea kunnen omschrijven. Een dag waarin we met honderden mensen willen zingen voor en over God. En speciaal dit jaar: een dag waarin we samen met kinderen willen zingen tijdens een Kidspraise, waaraan zij actief bijdragen en waaraan een leuke voorbereiding is gekoppeld!

Wat maakt dit event zo bijzonder? Als eerste noemt de organisatie:

 

God zelf. Zijn aanwezigheid op de avonden, omschrijven zij als de allesbepalende “succesfactor”.

Een ander uniek aspect is het debuut van de band “Heart of Worship”. HoW is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie om in en met de kerken God te aanbidden, zodat christenen bemoedigd worden in hun geloof. Uiteraard zijn ook mensen die weinig met christelijk geloof hebben van harte welkom bij HoW om mooie muziek te luisteren en te ontdekken wat de drive van deze band is. Heart of Worship is samengesteld uit ervaren muzikanten, die deel uitmaken van aanbiddingsteams in gemeenten, maar die ook samenwerken met diverse bekende gospelartiesten als Gerald Troost, Herman Boon etc.

Maar minstens zo bijzonder is de Kidspraise! Kinderen worden uitgenodigd om zich in te schrijven voor een geweldig muzikaal uitje. Op 21 maart zijn kids van groep 5 tot en met groep 8 welkom vanaf 15 uur. Samen gaan zij liedjes oefenen, spelletjes doen en een lekker hapje eten. Om 18.45 ronden zij dit af met een spetterende Kidspraise voor ouders en alle andere belangstellenden. Deze Kidspraise is onder leiding van een deel van de HoW-band. Deelnemen aan dit middagprogramma en het optreden kost €7,50 en inschrijven via www.gospelatsea.nl is verplicht. Op de site tref je ook aanvullende informatie over dit muzikale kinderfeest.

Het bezoeken van de Kidspraise en/of de aansluitende praiseavond met Heart of Worship is geheel gratis (er is wel een collecte).

Enthousiasme en muzikaliteit zijn tijdens deze avond in hoge mate aanwezig. Dat is de garantie voor een muzikale belevenis, die je niet snel vergeet. Heb je Praise@Sea voorgaande jaren gemist? Wees dan nu op 21 maart 2015 present in Omnium (voorheen Sportpunt Zeeland) aan de Zwembadweg 1 te Goes. Van 18.45 uur tot 19.30 uur is het Kidspraise. Om 20 uur start het aanbiddingsconcert van Heart of Worship.

Weet je welkom!

 

« Terug naar overzicht