Jongeren

Iedere twee weken komen we op vrijdagavond bij elkaar. Alle jongeren vanaf 15 jaar uit De Wijngaard zijn welkom, ook de jongeren die wel eens te gast zijn in de kerk en graag willen komen zijn natuurlijk uitgenodigd, vrienden meenemen mag ook.


We houden van gezelligheid, we kletsen en lachen veel maar ook worden er serieuze gesprekken gevoerd. We behandelen actuele thema's aan de hand van de Bijbel.

Om de paar weken organiseren we een leuke avond, waarin vooral ontspannen de bedoeling is. Het kan een filmavond zijn maar ook gekke spelletjes of lekker eten met elkaar.

 

Meedoen met een activiteit voor een goed doel om geld in te zamelen gaan we niet uit de weg, als we allemaal maar enthousiast zijn. Zo hebben we vorig jaar in een kartonnen doos geslapen; de opbrengst ging naar Haïti.

 

 

In 2015 zijn we een weekend naar Brussel geweest om daar onze zendelingen Jan en Chunan Janse te bezoeken en hun werk van dichtbij mee te maken.

 


Een keer per jaar gaan we samen met de tieners op kamp, en met de tieners bereiden we ook eens per jaar een jongerendienst voor.

 

Als jongeren en leiding willen we doelgericht bezig zijn in ons leven.
Daarom staan de volgende doelen centraal: